👈 فروشگاه فایل 👉

پاورپوینت آشنايي با سيستم HACCP

ارتباط با ما

... دانلود ...

پاورپوینت آشنايي با سيستم HACCP

دانلود پاورپوینت با عنوان آشنايي با سيستمHACCP در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 147 اسلاید شامل تاريخچه پيدايشHACCP ، دلايل كاربرد استاندارد ايمني و بهداشت مواد غذاييT HACCP چيست، كاربرد HACCPو ISO9000، مزاياي سيستم HACCP، اشكال عدم كاربرد سيستم HACCP، مشاغل مرتبط باHACCP، طبقه بندي رشته هاي صنايع غذايي، نيازمندي ها و الزاماتHACCP، خانه ايمنی و بهداشت مواد غذايی

مشخصات فایل

تعداد صفحات

147

حجم

1563/988 کیلوبایت

فرمت فایل اصلی

ppt

توضیحات کامل

پاورپوینت آشنايي با سيستم HACCP

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 147 اسلاید

فهرست مطالب:

تاريخچه پيدايشHACCP

آشنايي با سازمان كدكس

دلايل كاربرد استاندارد ايمني و بهداشت مواد غذايي

HACCP چيست؟

كاربرد HACCP و ISO9000

مزاياي سيستم HACCP

اشكال عدم كاربرد سيستم HACCP

مشاغل مرتبط باHACCP

طبقه بندي رشته هاي صنايع غذايي

نيازمندي ها و الزاماتHACCP

خانه ايمنی و بهداشت مواد غذايی

روش فرآوري صحيح يا GMPچيست؟

نيازمندي هايGMP

نگهداری و تميزی تاسيسات

ضدعفوني و گندزدايي

الزامات C&D

نقش GMP و HACCP دربهداشت

نيازمندي هاي آموزشي پرسنل در سيستم HACCP

نيازمندي هاي آموزشي پرسنل در سيستم HACCP

مراحل اجراي آموزش در سيستم HACCP

نيازمندي هاي سيستم مديريت كيفيت

اصول و گامهاي HACCP

اصول و مراحل اجراييHACCP

تشكيل تيم HACCP

توصيف محصول (شرح فرآورده)

تعيين هدف مصرف يا موارد استفاده

تهيه نمودار جريان توليد و نقشه جانمايي تجهيزات

تأييد نمودار جريان توليد

 و نقشه تجهيزات در محل

برخي خطرات ميكروبي

برخي خطرات شيميايي(طبيعي يا مواد افزودني شيميايي)

برخي خطرات فيزيكي

نمونه فرمت جدول تحليل خطر

شناسايي نقاط كنترل بحرانييا CCPها

درخت تصميم جهت شناسايي CCPها

جدول ارزيابي CCPها

تعيين حدود بحراني براي هر CCP

برقراري يك سيستم پايش براي هرCCP

برقراري اقدامات اصلاحي

برقراري رويه هاي تإييد سيستم

طرحHACCP

نظامنامهHACCP

قسمتی از متن پاورپوینت:

 HACCPسيستمي است مبتني بر دانش استفاده از ابزار و فنون شناسايي مخاطرات موجود در فرآيند توليد و توزيع مواد غذايي و بكارگيري روشهايي جهت پيشگيري از وقوع اين خطرات به نحوي كه اطمينان حاصل گردد كه محصول نهايي براي سلامت مصرف كننده خطر ندارد.

دامنه HACCP در چرخه توليد مواد غذايي ميتواند از مرحله تهيه مواد اوليه (مزرعه) تا توزيع و رسيدن به دست مصرف كننده نهايي (رستوران) را دربرگيرد.

👇محصولات تصادفی👇

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش نگرش پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره 6 (گزارش عملکرد مالی) کمّی سازی سطح پیکوگرم برخی از هورمونهای رشد در ادرار گاو با استفاده از میکرواستخراج قطره ای حباب در قطره ترکیب شده با حلال پاورپوینت بتن پلیمری بازیافتی پاورپوینت گزارشگری آثار ناشی از تغییر در قیمت